کشکول

شخصی (تو کشکول همه چیز پیدا میشه)

کشکول

شخصی (تو کشکول همه چیز پیدا میشه)

خوش خطی ۳

باسلام 
چند نکته مهم:
۱_کاغذ مورد استفاده کمی نرم باشد، ولی نه آنقدر که قلم(مداد، خودکار،....) در آن فرو رود.
۲_با مداد تمرین شود ولی با روان نویس، خودکار یا خودنویس نیز برای افزایش ذوق تمرین کنید.
۳_کاغذ را خط دار انتخاب در غیر اینصورت با مداد بصورت نازک و کمرنگ خط کشی شود.
۴_فشار دست خود را کم کنید؛بهتر است با دست کشیدن و بررسی پشت کاغذ میزان فشار دست خود را کم کنید 
۵__به خطوط نستعلیق و تحریری اساتید زیاد نگاه کنید(مشق نظری)
۶_***بسیار مهم*** هرطور عادت دارید را فراموش و کاغذ را مستقیم روبروی صورت نگهدارید.
اکثرا عادت داریم کاغذ را کج رو بروی خود نگهداریم.
۷_از سرعت خود تا میتوانید بکاهید.
شما خوش خط هستید فقط کمی توج و تمرین نیاز هست شاد باشید.


جوان غیر فعال دیروز؛ بیکار میانسال امروز

جمعیت فعال از لحاظ اقتصادی نشاندهنده تعدادی از جمعیت در سنین کار است که یا بیکار هستند یا شاغل در غیر این‌صورت در شمار جمعیت غیر فعال قلمداد میشوند. با توجه به تعاریف استاندارد، برای بیکاری سه شرط وجود دارد که عبارتند از"در هفته مرجع فاقد کار باشد، در هفته مرجع یا هفته بعد از آن آماده برای کار باشد و در هفته مرجع و سه هفته قبل از آن جویای کار باشد". مطرحترین آمار بایشان را شاهد خواهیم بود. گسترش تحصیلات دانشگاهی در کوتاه مدت بصورت مجازی منجر به کاهش نرخ بیکاری میشود لذا درصورتیکه تعداد قابل توجهی از جمعیت جوان به دلیل اشتغال به تحصیل در زمره جمعیت غیر فعال قرار گیرند و عدم برنامهریزی مناسب، بعد از فارغ التحصیلی به بیکار با تحصیلات بالا و همچنین در رده سنی بالاتر تبدیل میشوند. در صورتیکه در یک مقطع زمانی جمعیت غیر فعال به هر دلیلی کاهش یابد، نرخ بیکاری مجازاً کاهش پیدا میکند و بعد از طی بازه زمانی و با افزایش جمعیت فعال، دوباره نرخ بیکاران جوانان بهتر است مدافعان و منتقدان سیاستهای اشتغال زایی در هر دوره از روی کار بودن دولتها، و به دور از تعصبات جناحی به تمام جوانب آمارهای نیروی کار توجه نمایند. در حال حاضر وارث بیکاری میانسالانی هستیم که از هجوم موج غیر فعالانِ اقتصادی دیروز به بیکارانِ امروز و همچنین انتقال بیکاران به سنین بالاتر ایجاد شده است.


با مطالعه یک دهه اخیر آمارهای بازار کار یعنی سالهای 1385 تا 1394 ، نرخ بیکاری از 11/3 درصدر در سال 1385 به 11/1 درصد در سال 1394 رسیده است؛ هرچند طی این سالها با نوساناتی نیز همراه بوده است. حداکثر نرخ بیکاری در سال 1389 برابر 13/5 و در سالهای 1387 و 1392 10/4درصد را تجربه کرده است. نرخ مشارکت از 4/40درصد در سال 1385 به 38/2درصد در سال 1394 رسیده است. کما اینکه علیرغم کاهش نرخ مشارکت همانطور که ذکر شد؛ تعداد جمعیت فعال اقتصادی، از 23/5 میلیون نفر در سال 1385 به 24/7 میلیون نفر در سال 1394 رسیده است.
اکنون کشور علاوه بر موج جوانانِ بیکارِ جویای کار با موج میانسالان بیکار نیز مواجه است؛ همانطور که ذکر شد علاوه بر بیکاران، جمعیت جوان خارج از نیروی کار نیز بالقوه امکان تبدیل شدن به موج بیکاران درآیندهای نزدیک را دارند، امید است که بجای استفاده ابزاری از آمارهای نیروی کار، صرفاً جهت تأیید عملکرد یا نقد جناح رقیب، با همت مضاعف به رفع معضلات اشتغال جوانان پرداخته شود. (مقاله منتشر نشده)

خوش خطی ۲(استعداد ذاتی خط)

با سلام

استعداد ذاتی، افسانه یا واقعیت

یکی دو تا خاطره بد خطی هام را تعریف کردم، خیلی سخت بود برخی معلمان گرامی بجای راهنمایی صراحتا تحقیر میکردند.

پدر گرامی که خدا سایه اش را بر سرمان نگه دارد، از دستخط خوش آبا و اجدادی میگفت ولی آنچه پیش روی این حقیر بود دستخط مایه خجالت بود، اگر راهنمایی های دوست شفیق و رفتن به کلاس در محضر اساتید گرامی بالاخص استاد احدپور نبود ، افسانه بی استعدادی در خط هنوز سایه شومی بر سرم داشت.

فقط چند تا نکته:

-باور خود

-الگوی درست

-استاد،لازمه به فعلیت رساندن استعداد مربی خوب است.

-تمرین 

استعداد مهمه ولی اولا از کجا معلوم کی استعداد داره کی نداره، دوما کمی راه دور میشه ولی هر با سوادی که خودکار بدست گرفته و نوشتن میدونه حتما استعداد خوشنویسی داره.

خیلی سخت به مساله نگاه نکنید، شما خوش خط هستید فقط کمی دقت و تمرین.

قدرت تصویر سازی ذهنی

به نام خدا 
سلام 
تصویر سازی (ذهنی)
انسان هرچی ببینه تو ضمیر ناخودآگاهش ضبط میشه, هرچی بشنوه و حتی هرچی به مشامش برسه و...
اگر تصویری را در ذهنمون بپرورونیم بلاشک اثرش معجزه آساست.
مثال معروفش تقسیم تعدادی نظامی مشغول تمرین تیراندازی به دو گروه، , گروه اول مشغول تمرین معمول و گروه دوم  به تمرینات ذهنی و تصویر سازی در مورد تیراندازی پرداختند, جالبه که گروه دوم در مدت آزمایش، پیشرف چشمگیرتری داشتند.
در سوابق سنتی خودمون مثلا در خوشنویسی به مشق خیالی اشاره شده که هنرمند خوشنویس از زمان مرکب برداری تا نگارش متن مورد نظر را با چشمهای بسته تصویر سازی میکند و به اصطلاح قدما بصورت خیالی مشق میکند.
تصویر سازی ذهنی کاربردهای فراوانی دارد از جمله رفع عادات بد, یاد گیری مهارت های جدید, تحصیل, زندگی اجتماعی و...
حالا فکر کنید فیلمها و صحنه های هولناک در تلویزیون چه بلایی سرمون میاره!

خوش خطی ۱

به نام خدا 

در ادامه نام مطالب خوشنویسی، از علاج بد خطی به خوش خطی تغییر نام یافت، چراکه از اثرات تلقین بد دوری کنیم. هدف گرد آوری این مطالب بیشتر خوش خطی است تا خوشنویسی حرفه ای.

مشق نظری 

هدف از مشق نظری خلق الگوی مناسب در ضمیر ناخود آگاه است. تصویر سازی ذهنی مثال خوبی از مشق نظری است. 

برای داشتن دستخط خوب باید الگوهای ذهنی درستی داشته باشیم, در وهله اول به منظور داشتن یک سرمشق مناسب و در وهله دوم الگوهای ذهنی به سرعت عینیت یافته میزات تأثیرات آن در حسن خط بی بدیل است. 

به منظور مشق نظری میبایست به دفعات به یک اثر خوشنویسی به کرات خیره شد. در مشق نظری فاصله مناسب ۳۰ تا ۴۰ سانتی متر رعایت شود.

اثرات مشق نظری با فاصله بیشتری از تمرینات (مشق قلمی) به ثمر مینشیند ولی اثرات آن عمیق تر است. لازم به ذکر است تمرین نوشتن بدون مشق نظری اثرات کمتری دارد.

از آنجا که ریشه خط تحریری بر خط نستعلیق استوار است، پیشنهاد میشود بر خطوط نستعلیق مشق نظری شود. حروف و ترکیباتی که مشکل بیشتری داریم را در خطوط نستعلیق یافته به مدت طولانی به آنها بصورت خیره نگاه شود. (اکیدا از خستگی چشمها اجتناب شود)

ضمنا ذهن ما تصاویر دریافتی را بدون گزینش و محدودیتی ذخیره میکند لذا از خطوط اساتید بنام استفاده شود.